Returnering & Ombytning

Du har 14 dage til at fortryde dit køb og dernæst 14 dage til at sende varen retur til os.

Al returnering og ombytning sker på købers regning. Det vil sige, at vi fratrækker fragten kr. 29 i det beløb, vi udbetaler ved returnering af en vare, hvis fragten har været gratis ved købet.

Ved ombytning af en vare, skal varen sendes retur, og pengene tilbageføres med samme betingelser omkring fragten som ovenstående. Herefter skal der fortages et nyt køb, på den/de nye ønskede varer.

Varen skal leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget, det vil sige ubrugt om med hantag/mærkeseddel. Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt efter vi har modtaget din vare, og lavet kontrol af, om den lever op til betingelserne, for at fortrydelsesretten kan kan udnyttes. Dette sker senest indenfor 30 dage.

OBS! Vi modtager ikke pakker som er sendt til afhentning i pakkebox/posthus. Pakken skal sendes direkte til butikkens adresse.

Du har først 14 dage til at fortryde dit køb. Indenfor den tidsgrænse, skal du pr. mail, oplyse op dette. Fra den dag har du dernæst 14 dage til at sende varen retur til os.

Under linket nedenfor kan du købe en returlabel.

Køb returlabel – KLIK HER

https://retur.pakkelabels.dk/belladonna